Menu
Your Cart

Livrari si Returnari

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în maxim 2 zile de la primirea comenzii, inca zul in care acestea sunt pe stoc local RO și sunt expediate prin firma de curierat SAMEDAY YOURWAY cu urmărire și livrare fără semnătură. Costul transportul este calculat in doua moduri, depinzand de contractul si termenii de livrare ai partenerului si site-ului, si in functie de zona de livrare si greutatea produsului. Astfel, costul poate varia intre valorile 10 Lei si 49 Lei, pretul calculandu-se automat in cosul de cumparaturi dupa mentiunile precizate mai sus. Serviciul suplimentar de verificare colet are cost suplimentar in valoare de 2 lei. Acesta se adauga automat in cosul de cumparaturi in functie de alegerea cumparatorului.

In cazul in care produsele nu sunt in stoc local sau asteapta sa intre in fabricatie, timpul de livrare poate ajunge pana la 30 de zile lucratoare. Imediat dupa receptionarea comenzii, timpul de livrare va este comunicat.

Cutiile sunt ambalate corespunzator si articolele dumneavoatră sunt bine protejate. Coletele sunt trimise cu serviciul suplimentar - fragil.

Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art 13 alin(3) si art 14 din O.U.G Nr. 34/2014, in termen de 15 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator, iar in cazuri de produs nefunctional, transportul este suportat de Febest.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original NEDETERIORAT, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de montaj/folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, ambalaj deteriorat etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 zile de la data informarii S.C.  PRO EVO RO S.R.L de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

S.C.  PRO EVO RO S.R.L va putea amana rambursarea produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care S.C.  PRO EVO RO S.R.L nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul.