Menu
Your Cart

Livrari si Returnari

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile lucratoare de la primirea comenzii, in cazul in care acestea sunt pe stoc local RO; in cazul in care reperele comandate se afla in depozite externe, expedierea poate dura pana la 10 zile lucratoare de la momentul lansarii comenzii. Comenzile sunt expediate, de regula, prin firma de curierat DPD cu urmărire și livrare cu semnătură. Costul transportului este calculat in doua moduri, in functie de alegerea clientului.,  costul poate varia intre  25 Lei/produs si 29 Lei/comanda, pretul calculandu-se automat in cosul de cumparaturi dupa mentiunile precizate mai sus.

In cazul in care produsele nu sunt in stoc si se asteapta sa intre in fabricatie, timpul de livrare poate varia de la 14 zile la 90-120 de zile lucratoare. Imediat dupa receptionarea comenzii, timpul de livrare va este comunicat.

Cutiile sunt ambalate corespunzator si articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art 13 alin(3) si art 14 din O.U.G Nr. 34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator, iar in cazuri de produs nefunctional, transportul este suportat de Febest.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original NEDETERIORAT, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de montaj/folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, ambalaj deteriorat etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 30 zile de la data informarii S.C.  FEBEST DISTRIBUTION S.R.L de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

S.C.  FEBEST DISTRIBUTION S.R.L va putea amana rambursarea produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care S.C.  PRO EVO RO S.R.L nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul.