Menu
Your Cart

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

 Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Societatea isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii " din subsolul paginilor site-ului.

 Compania care administreaza site-ul https://www.febestromania.ro, denumit in continuare Febest, este societate comerciala S.C.FEBEST DISTRIBUTION S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/21362/2021 si avand Codul Unic de Inregistrare:45318811.

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului https://www.febestromania.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea firmei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site

Compania garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul https://www.febestromania.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Nu putem oferi nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc, in ce priveste faptul ca nu putem garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Societatea si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul https://www.febestromania.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii marcii importate.

Societatea este direct raspunzatoare pentru eventualele defectiuni ale produselor cumparate din magazinul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina service-ului nostru autorizat atata timp cat sunt in perioada de garantie. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de firma oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C.FEBEST DISTRIBUTION S.R.L de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%). Acestea pot include si cheltuielile de livrare daca incasarea transportului este facuta de expeditor, sau nu vor fi incluse in facturare daca transportul este determinat cu plata la destinatar. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata anticipata in cont, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. In cazul in care pretul de transport nu este inclus in factura, acest serviciu va fi facturat de societatea de curierat, in acest caz facturarea trasnportului cat si eliberarea chitantei aferente costului transportului, sunt oferite de firma de curierat.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. S.C.FEBEST DISTRIBUTION S.R.L isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Costurile de transport se integreaza in intervalul 25 lei si 99 lei, in functie de zona de livrare in care se afla clientul si serviciile selectate de acesta.

S.C.FEBEST DISTRIBUTION S.R.L isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ, pe langa afisarea de informatii eronate legate de stocuri, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. Revenirea la adresa clientului pentru a doua oara consecutiv nu percepe costuri suplimentare din partea clientului, insa, daca comanda a fost anulata din motivul neprezentarii la ridicare, iar clientul doreste retrimiterea comenzii, atunci costurile suplimentare de livrare, vor fi suportate de clientul in cauza.

6. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. S.C.FEBEST DISTRIBUTION S.R.L. nu va putea fi facut responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C.FEBEST DISTRIBUTION S.R.L nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului https://www.febestromania.ro

Magazinul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul https://www.febestromania.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

7. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris www.febestromania.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte urme de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@febestromania.ro . 

8. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe https://www.febestromania.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

9. Limitarea raspunderii pentru utilizatori si parteneri

Utilizatorii site-ului inteleg si accepta faptul ca informatiile, datele si materialele postate pe site au de catre parteneri si administratori, au doar caracter informativ si orientativ. Astfel se intelege faptul ca Administratorului site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz sau mod pentru veridicitatea si validitatea continutului site-ului, inclusiv dar fara a se limita la veridicitatea si corectitudinea informatiilor si datelor oferite de utilizatori pe site, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestora.

Este interzisa postarea pe site a oricarui continut care contine mesaje cu limbaj obscen sau vulgar, texte ilegale, amenintari, abuzuri, mesaje rasiste, materiale indecente ori discriminari catre persoane in orice mod si care incalca drepturi si libertati ale oamenilor, potrivit legislatiei in vigoare.

Partenerii care vand prin intermediul site-ului, se obliga sa furnizeze informatii valide, valabile, exacte, veridice si corecte in scopul de a obtine si beneficia de servicii prin intermediul site-ului febestromania.ro.

Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice masura a prevederilor din Termeni si Conditii, Administratorul site-ului are dreptul si va putea in mod discretionar sa suspente partial sau total accesul utilizatorului la orice serviciu furnizat de febestromania.ro, fara niciun fel de atentionari sau notificari in prealabil si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii, vizitatorii si partenerii care vand prin intermediul site-ului Febest, inteleg si accepta faptul ca site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei sunt responsabili pentru orice materiale, date si informatii postate pe site, indiferent de forma si partea in care apar, de utilizarea acestora, de accesarea si utilizarea serviciului de vanzare-cumparare si a oricaror facilitati oferite de febestromania.ro, si sunt responsabili pentru orice efecte juridice si/sau comerciale derivand din acestea.

10. Pozele si imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare, produsele pot sa difere in functie de lotul comandat.

11. NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Febest are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: de a putea expedia coletele catre dvs.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare la crearea facturii si expedierii coletului catre dvs. Refuzul dvs. determină nepreluarea comenzii si netransmiterea coletului catre dvs.

Site-ul https://febestromania.ro/ este inregistrat catre un operator care ofera un domeniu securizat https(secure). Acest aspect confera siguranta datelor clientului, o data introduse pe site, fiind criptate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Autoritatile competente ale Statului Roman.


Aveti posibilitatea de a selecta cand va creati un cont, astfel sa va abonati sau nu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul social, al companiei noastre. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.